Продаж квартири • Львівська областьВинникиЛісна
ID 4125867

Лісна вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4125867
60 000 $

Продаж квартири

1 кімната
49 / / 17 кв.м
2 / 6 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру, вулиця Лісна, Винники. З правом власності.
Квартира світла, простора, двостороння, комфортного планування, індивідуальне опалення, вже розведена тепла підлога, встановлені радіатори, зроблене розведення води для підключення техніки та сантехніки, залита стяжка та зроблена чорнова штукатурка (робили для себе), вікна панорамні, з спальні краєвид на ліс, а з кухні є вихід на балкон та вид на внутрішній двір.
Житловий комплекс бізнес класу від одного з найкращих забудовників Львова АUROOM, розташований в унікальній рекреаційній локації, біля лісу, облаштований підземним та гостьовим паркінгами, територія закрита, ведеться відеоспостереження, малоповерховий, продуманий ландшафтний дизайн прибудинкової території, дизайнерські під'їзди, власний торговий комплекс та різнопланова комерція, поруч Emily Resort, також в цьому ЖК планується будова торгового-розважального та офісного центру.
Розвинута інфраструктура, поруч: садки, школи, дитячі майданчики, магазини, ринок, поліклініка, аптеки, відділення пошти та банку, зупинка громадського транспорту.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 49 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень