Продаж квартири • ЛьвівСихівськийРайдужна
ID 3989100

Райдужна вул.

Львів, Сихівський район

ID 3989100
165 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
169 кв.м
1 / 3 поверх

Продається котедж в самому центрі Сихова, вул. Райдужна.

Код будинку: 24735393

Близькість до пр. Червоної Калини, 400 м до Спортлайфу, АТБ, 300 м до ринку Іскра, 150 м до дитсадка, школи врадіусі 500м Також в пішій доступності знаходяться школи та садочки. 6 хв пішки до трамвайної та автобусної зупинки. 
Площа ділянки 2 сотки. Подвір'я ділиться на переднє і заднє. Заднє подвір'я виходить на зелену зону - сади. Обжитий район, котедж знаходиться в приватному секторі нових будинків. В сусіди по спарці вже роблять ремонт. Зроблена огорожа, місце для паркування 2 авто. Подвір'я в бруківці, біля подвір'я є місце для паркування гостей. Всі комунікації заведено: Газ, Електрика 10КвТ, Водопостачання і каналізація центральні.Опалення індивідуальне.Встановлено газоваий двофункційни котел Immergas.  Площа будинку 169м2Висота стелі 3.20
На першому поверсі вхідна зона, санвузол і велика кухня-вітальня з виходом на задній двір. На другому планування на 2-3 спальні, новий власник може зробити за власним бажанням. На 3 поверсі (мансарда) розпланування вільного простору за бажанням. Є дахові та стінові вікна.
Технологія будівництва - монолітно-каркасна. Збудований з цегли.Якісні металоплатикові вікна. 
Це ідеальний будинок для людей які цінують спокій посеред міста, з легкою доступністю до всіх переваг міського життя, але у тихому, зеленому куточку без шуму машин та метушні.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 169 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень