Показ объявления приостановлен - найдите похожие объявления в разделе: продажа домов в г. Брюховичи
Продажа дома • Львовская областьБрюховичиВладимира-ивасюка
ID 823079

Івасюка, Владимира Ивасюка улица

Брюховичи, Львовский горсовет район

ID 823079
107 000 $

Продажа дома, Будинок

3 комнати
140 / 81 / 15 кв.м
2 этаж

Спеціалісти компанії подбали про якість вашого житла , використовуючи сучасні та безпечні інженерні мережі

 

Індивідуальне опалення

Газовий двоконтурний котел марки Viesman, потужністю 32 кВт. Економний у використанні та безпечний для здоров’я всієї родни.

 

Безпека жителів на високому рівні

Вхід на територію містечка та в будинок здійснюється завдяки системі карткового доступу та домофону .Передбачена протипожежна та анти зламна сигналізаційні системи , а також пост відео та фізичної охорони.Кожен котедж обладнаний броньованими дверима з системою MUL-T-LOCK.

 

Енергозберігаючі вікна

Енергозберігаючі (заповнені інертним газом) віконні конструкції від стелі до підлоги .Металопластиковий 6-камерний профіль фірми Brugman з подвійним склопакетом, встановлений фірмою Імперія Вікон.

 

Теплозберігаючі технології

Житло зведене за монолітно- каркасною технологією, що забезпечує вільне планування.Зовнішні стіни- цегляні , утеплені базальтовою ватою товщиною 10 см, та 20 см (утеплення даху). Передбачені газові котли, але з ціллю економії є можливість переходу на електричне опалення.

 

Економія ваших коштів

Передбачені газові котли, з ціллю економії є можливість переходу на електричне опалення, оскільки потужність електропостачання становить 9-12 кВт та 3-фазне підключення, що забезпечує безперебійне використання потужних електроприладів.

 

Комфорт для мешканців та гостей

Широкий в’їзд та 2 паркомісця з накриттям (або 1паркомасце та1 гараж з гаражними секційними воротами Hörmann)для кожного котеджу .є зовнішнє освітлення входу, балкону, тераси та прибудинкової алеї, вимощена доріжка до нової авто зупинки та озеленення прибудинкового ландшафту.

 

Інвестиція в здоров’я сім’ї  

Дитячий майданчик загороджений , передбачає не лише спортивний інвентар, але і туалет, пеленальний столик для найменших. Повітря чисте та збагачене ароматами хвойниж лісів, що заспокоюють нервову систему, нормалізують сон. Брюховичі- легені Львова- чудове місце для вигулу домашніх улюбленців піших та вело прогулянок.

Продам 3 комнатный дом 140 кв.м:

Похожие по цене объекты

Связаться с собственником

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений