Показ объявления приостановлен - найдите похожие объявления в разделе: аренда квартир в г. Львов
Аренда квартиры • ЛьвовШевченковскийМазепы-и-гетьм4
ID 4559243

Мазепы И. гетьм. ул., 4

Львов, Шевченковский район

ID 4559243
12 000 грн /мес

Аренда квартиры

1 комната
22 кв.м
4 / 9 этаж

  Оренда 1-кім.кв-ри на Мазепи (в районі Балатону). Зроблений ремонт, нова кухня, диван та інше.  Біля будинку є багато місця, щоб поставити авто.
  Чудовий район із розвинутою інфраструктурою та дуже хорошою транспортною розв'язкою. Пішки до центру 25 хв. В близькій пішій доступності знаходяться: ТРЦ Спартак, Сільпо, продуктовий ринок, парк 700-річчя Львова та безліч інших різних закладів харчування і відпочинку. Також недалеко лікарня швидкої допомоги.
  4-й пов, працює ліфт, ЦО, лічильники на все. На поверсі є загальний балкон, а також достатньо місця для розвішування речей із вікна кімнати. Для відпочинку є якісний та дуже зручний диван із ортопедичним матрасом, на фото ще нема, але в наявності є невеликий розкладний столик. Із побутової є: холодильник, телевізор із Смарт-ТВ, пралка, мікрохвильовка, ел.чайник, плита на 4 камфорки, витяжка, фен, вітряк на пульт та порохотяг.
    Ціна 12000 грн + КП. Оплата за перший місяць + гарантійна сума, у розмірі 12 тис, а також одноразова комісія Агенства Нерухомості, у розмірі однієї місячної орендної плати.
   Тел: ⓿❻❼❸❼⓿❼❺❸❸ або ⓿❾❺❻❼❾❾❺❷❸

Сдам 1 комнатную квартиру 22 кв.м:

Похожие по цене объекты

Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений