Продажа дома • Львовская областьСолонкаЖировская
ID 3463030

Жировская

Солонка, Пустомытовский район

ID 3463030
45 900 $

Продажа дома, Дача

2 комнати
80 кв.м
5 соток
2 этаж
Для Вас пропонується неймовірний варіант заміського будиночку. Ідеально підійде для невеликої сім‘ї із 2-х дорослих та 2-х дітей. Дачний будинок розташований в 10 хв. їзди від Ашану на Стрийській (відстань 6,4 км). Ділянка з будинком знаходиться в "живому" кооперативі де більшість людей проживає постійно. На території кооперативу в 15-ти метрах від ділянки велике охеро де можна порибалити та насолодитись вечірнім заходом сонця.
По ділянці - рівна, прямокутна, обгороджена хорошим парканом з усіх боків, металева фіртка та металеві ворота (потребують тільки помалювання), за воротами спільна криниця з водою звідки можна зробити резервне водопостачання. На території залишаються - дровітня, турник, гарна альтанка з столом і лавками, підсобне приміщення для інструменту з садовим туалетом, усі дерева та насадження.
По будинку - півторачка, цегла, фундамент стрічковий з блоків, потребує косметичного ремонту, при бажанні можна підняти повноцінний другий поверх з 2-3 кімнатами і с/в. Перекриття з монолітних плит, підлога першого поверху дерев‘яна що полегшить прокладання всіх комунікацій.
По комунікаціях - світло своє офіційне, газ біля дороги і на перспективу можна підключити, вода загальна по лічильнику заведена на ділянку, на території викопаний і облаштований септик (з будинку можна підключити каналізацію), за воротами центральна каналізація, зроблений якісний дренаж та водовідведення від ділянки в озеро (що зменшує Вам значні витрати які ніхто не рахує), інтернет оптичний.

Продажа неспішна оскільки локація вартує кожної витраченої копійки. Локація потребує догляду та дбайливих рук, тому і продається за відсутності часу займатись даною справою. Продаж від власника без комісій. Всі документи в нормі. Можливий обмін на квартиру у Львові. Прохання телефонувати і оглядати коли Ви дійсно маєте намір придбати.

Всім миру і перемоги!
Связаться с собственником

Продам 2 комнатный дом 80 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Андрій Романович
+38 097 ...
Связаться с собственником

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений