Online publishing of this real estate item was stopped. Please, look for the actual proposals here: sell commercial spaces Lviv
Commercial for sale • LvivLichakivskiyLevickogo-k4
ID 1508226

Levickogo-K-vul, 4

Lviv, Lichakivskiy district

ID 1508226
105 000 $

Commercial for sale, Non-residential property

premise
32 sq. m
1 / 2 floor
Продаж приміщення 32м.кв. з фасадним входом та великою вітриною, великий пішохідний та автомобільний трафік, майже центр.

З надійним орендарем - РЕАЛЬНА окупність до 10 років! Цей район користується великим попитом - орендар завжди знаходиться одразу.

Вул. Левицького К., буд. 4 - це буквально 20 метрів від перехрестя п'яти доріг на вул. Франка (скупчення турфірм, бутіків одягу та весільних салонів).

Широкий фасадний вхід та додатково велика вітрина 1,3м*3,0м. Двері та вітрина з алюмінію зі склопакетами з гартованого скла до рівня підлоги.

Електрика потужна, 10кВт 220В.

Ідеальне планування - квадратна кімната без перестінок і туалет.

Після повного капремонту - замінено все, також відремонтований фасад.

Рівень підлоги - це +12см від тротуару, що найоптимальніше, без додаткових сходинок.
Всі комунікації - газове опалення, електрика, вода, каналізація, наявність потужної витяжки з гільзованим каналом діаметром 200мм.

Під приміщенням додатково є підвал 45м.кв. (є документи), можна його також використати (треба провести його благоустрій, зараз без ремонту).

Власник, без комісії.

Commercial space for sale 32 sq. m:

Similar by price

Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property