Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЛесі-українки
ID 862774

Лесі Українки вул.

Львів, Галицький район

ID 862774
145 000 $

Продаж квартири, Австрійський

5 кімнат
105 / 93 кв.м
2 / 3 поверх
Продаж 5 кімнатної (3+2) квартири по вул. Лесі Українки, 103м2, 145000$ торг. Квартира розташована в історичній частині м. Львова в пішоходній зоні. До пл. Ринок - 200 метрів, до оперного театру-150м, ринок "Вернісаж"- 50 м.Нещодавно зроблений добротний  ремонт, не косметичний (усі нові комунікації, сантехніка, елекртопроводка, двофункційний газовий котел, підлога і т.д.)
Під квартирою на першому поверсі повністю нежитлові приміщення, відповідно при потребі можна перевести в нежитлове приміщення. Усі 5-ть вікон виходяь на фасад (вул. Л.Українки, на церкву Преображенську, ринок "Вернісаж". 
В квартирі є два окремих входи, один парадний з підїзду, другий по-балкону. На даний час квартира фактично поділена на дві окремих повноцінних квартири (гіпсокартонними перегородками) та використовується  для подобової здачі.

В першій квартирі дві ізольовані кімнати, коридор та кухня з окремим санвузлом (туалет, душ) 
В другій -три ізольовані кімнати так само з окремим санвузлом та кухнею. Документи готові для продажу. 

Також в нас є подібні варіанти квартир. Дана квартира є пропозицією від агентства нерухомості "Рентком"Детальну інформацію по даній квартирі, та інші квартири, про наші послуги або отримати консультації можна на нашому офіційному сайті realestate.lviv.ua  - або зателефонувавши до нас. Послуги (комісія) для покупця становить 5%. Оплати тільки у випадку купівлі. У разі якщо Вам не підійде ні одна наша пропозиція - послуги залишаться для Вас безкоштовними. Телефонуйте - ми знайдемо для Вас житло Вашої мрії.

Продам 5 кімнатну квартиру 105 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень