Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда хорека в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийБратів-рогатинців32
ID 846231

Братів Рогатинців вул., 32

Львів, Галицький район

ID 846231
130 000 грн /міс

Оренда приміщення, Ресторан

кафе, ресторан
320 кв.м

            Оренда ресторану 320м.кв. – унікальне приміщення в пішохідній зоні – вул. Братів Рогатинців, буд.32 (біля Арсеналу та кафе «Пструг, хліб та вино»).

            Три великі вітрини (аналогів у пішохідній зоні лише кілька!) та фасадний вхід. Навпроти будинку сквер, відповідно ресторан проглядається здалеку, дуже хороша візуалізація.

            Дане приміщення при будівництві будинку (і підвал і перший поверх) одразу планувалися як ресторан, а не переплановувалися пізніше з квартир, як абсолютна більшість закладів у пішохідній зоні. Завдяки цьому воно повністю повноцінне, високі стелі, вітрини, правильного планування.

            Площа 1 поверху – 160м.кв, площа підвального залу – 160м.кв. Висота на першому поверсі 4,00м, висота у підвалі – 4,00м.

            Можливе збільшення площі до 400м.кв.

            Підвал повністю повноцінний, при будівництві будинку одразу планувався під зал ресторану (дивіться план з архіву), так як має унікальний елемент, який входить в програми екскурсій у Львові.

            В підвалі присутня частина унікального об’єкту національного значення - залишки стін та бастеї міських укріплень XIV-XV ст. Фортифікаційна споруда доби готики - одна з 16-ти бастей зовнішнього кільця оборонної стіни середньовічного Львова. Бастея виявлена у 1906 році при будівництві будинку. Півкругла, мурована з каменю споруда. До наших часів збереглися лише дві бастеї - одна у підвалі будинку № 32 по вул. Братів Рогатинців, та друга на вул. Підвальній біля пам’ятника І. Федорову.

            Приміщення має позитивну історію - перед Першою світовою війною було відкрито винарню “Під Старою Баштою”, а після приходу радянської влади – пив-бар “Під Вежею”, який в народі називали «Баварія», і який мав шалену популярність у радянському Львові.

            Зараз приміщення в процесі реконструкції та перепланування, можна врахувати побажання майбутнього користувача стосовно планування.

            Електрика 60кВт (можна збільшити), опалення газ або електрика, витяжки.

            Літній майданчик 80м.кв., можна збільшити вдвічі.

            Пропозиція лише для осіб з успішним досвідом ведення ресторанного бізнесу.

            Також можливий продаж даного ресторану.

Зняти хорека, Ресторан 320 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень