Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Дрогобич
Продаж будинку • Львівська областьДрогобич
ID 799176

Лішнянська

Дрогобич, Дрогобицький район

ID 799176
43 000 $

Продаж будинку

5 кімнат
219 / 75 кв.м
13 соток
2 поверх
Продається особняк в елітному районі міста Дрогобич. Будинок в незавершеному стані ,1-й поверх повністю готовий до проживання. Всі фото та характеристики реальні. Будинок зможу показати в будь-який день, дзвоніть.

Будинок 219,1 кв.м., житлова площа 75,7 кв.м. . Земельна ділянка близько 14 сотих(6 сотих приватизовані).Будинок складається з п’яти житлових кімнат, 2 кухонь та цокольного поверху.(є можливість незалежного проживання двох сімей).

На цокольному поверсі: гараж на 2 авто, 2 кімнати для зберігання овочів та концервації, коридор, котельня та дровітня.
На першому поверсі:
-спальня(12,4 кв.м.);
- вітальня(18,7кв.м.);
- кухня(10,3 кв.м.);
- ванна(4,1 кв.м);
- туалет(1,5кв.м.);
-прихожа (14,2кв.м);
- коридор (7,9кв.м.).
Другий поверх складається з 3-х кімнат, кухні, туалету, ванної, прихожої та коридору, повністю електрифікований, готовий до подальшого ремонту.
Висота приміщень цокольного поверху -2,2 м, першого поверху - 2,75м, другого поверху – 2,7 м.
На земельній ділянці розташована цегляна господарська будівля з дерев’яним перекриттям, шатровим дахом покритим шифером.
Будинок обладнаний центральним електропостачанням. Водопостачання проводиться із існуючої у дворі криниці за допомогою гідрофора. Каналізація у стадії незавершеного будівництва. Опалення пічне на твердому паливі. Є можливість проведення газу(газова лінія проходить в декількох метрах від будинку).

Будинок знаходиться в районі елітних особняків біля вулиці Самбірської. Вулиця освітлена і з новим асфальтовим покриттям. До автобусної зупинки на вулиці Самбірській - 5хв ходу. Центр в пішій доступності(2 км), на автомобілі - 5 хв їзди.

Варіанти продажу:
- 43000$+ торг;
- обмін на дві квартири в м. Дрогобич;
- обмін на квартиру з доплатою в розмірі 20000$.

Продам 5 кімнатний будинок 219 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень