Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда виробничих приміщень в м. Дрогобич
Оренда приміщення • Львівська областьДрогобич
ID 751838

Володимира Великого

Дрогобич, Дрогобицький район

ID 751838
70 грн /міс

Оренда приміщення, Торговий центр

виробництво
13500 кв.м
3 гектар
1 / 1 поверх

Група компаній «ТКС» займає лідерські позиції будівництва в Західній Україні  а також виробництва бетону і девелопменту житлової та комерційної нерухомості (збудовано близько 200 тис. кв.м. нерухомості). Акціонерами Компанії «ТКС» є  провідні західні  інвестиційні фонди та компанії, в результаті проведення IPO в 2007 р. акції компанії отримали лістинг на Франкфуртській біржі.

Запропонований нами об’єкт розташований в м. Дрогобичі (населення Дрогобицької агломерації 200 тис. осіб). Будівля має зручне транспортне сполучення, організацію заїзду-виїзду великогабаритного транспорту, а також місце під стоянку (понад 300 а/м) та місце для складування матеріалів, сировини. Площа будівлі 13,5 тис. кв.м., об’єкт введено в експлуатацію та оформлено право власності на нього. Земельна ділянка площею 3.2 га, перебуває у користуванні на підставі договору оренди.

Висота будівлі становить 9,0 м (до виступаючих конструкцій 7,5 м),  крок колон 24,0 м на 12,0 м. Конструктив виконаний з металоконструкцій, огороджуючі елементи виконані з сендвічпанелей  (утеплювач мінвата 150мм), дах плоский (мін вата 200мм).

Готові розглянути співпрацю у форматі продажу об’єкту чи його оренди. Обидва формати пропонуються у двох варіантах: перший в існуючому стані готовності, другий – з виконанням додаткових оздоблювальних робіт.

Зняти виробниче приміщення, Торговий центр 13500 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень