Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Ременів
Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийРеменів
ID 680501

Ременів, Кам'янка-Бузький район

ID 680501
55 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
180 кв.м
8 соток
2 поверх
Продається новозбудований особняк у м. Ременів, 19 км від Львова по київській трасі.
Будинок збудований на совість добрими руками із доброї цегли без використання будь-яких «шлако»-будматеріалів. Залізобетонне перекриття, вікна виробництва Німеччини, покриття будинку утеплене з металочерепиці. 


Гарне планування: 

1 поверх: гараж, коридор, санвузол, кухня, простора вітальня, вихід на терасу; 

2 поверх: чотири спальні, санвузол, балкон.Особняк світлий – багато вікон.Власне подвір’я, гараж та багато місця для паркування авто перед будинком.



Будинок знаходиться на 8-сотовій ділянці у Ременеві в котеджному містечку біля озера, де довкола між доріжок викладених бруківкою такі ж гарні особняку та котеджі з майбутніми гарними сусідами. В проекті розбудови цього містечка створення зручної інфракструктури: магазини, ресторан, школа, відділення банку та Нової пошти.


Особняк продається у стані без оздоблення, що залишає Вам право самостійно визначити його  майбутній стиль, внутрішній вигляд, настрій дому, красу, вдачу та долю!Ваш Будинок чекає, щоб Ви зателефонували!

З радістю співпрацюю. 

Продам 5 кімнатний будинок 180 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень