Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Винники
Продаж квартири • Львівська областьВинникиВинна-гора
ID 624666

Винна Гора вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 624666
517 968 грн

Продаж квартири

1 кімната
52 / 17 / 23 кв.м
3 / 9 поверх
Вигідна пропозиція від Житлового Комплексу «Винний Парк», в тихому і мальовничому передмісті Львова – Винники, вул. Винна Гора. Квартира в новобудові, здача 4 квартал 2017 року, 
Загальна площа квартири 52 м². Велика спальня разом з просторою кухнею - студією, з панорамними вікнами зроблять Ваше проживання в ній спокійним та впевненим.
Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням під ключ від компанії Navien. Якісна обробка: підлога - цементна стяжка з отепленням; стіни, стеля - штукатурка; мідна проводка (розведена по квартирі); вхідні броньовані протипожежні двері; металопластикові вікна з трьох камерним склопакетом Veka; лічильники водо-, електропостачання та газ (йде в парі з сигналізатором на перевищення норм чадного і природного газу). 

Також проводиться благоустрій прибудинкової території (озеленення, встановлення дитячих і спортивних майданчиків). Інфраструктура навколо ЖК: поруч школа з стадіоном, дитячі майданчики, 15 хв. до центру Львова, зупинка громадського транспорту, поруч є поліклініка і ринок, торговий центр. 

Продам 1 кімнатну квартиру 52 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень