Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Славсько
Оренда будинку • Львівська областьСколівськийСлавсько
ID 3750145

І. Франка

Славсько, Сколівський район

ID 3750145
60 000 грн /міс

Оренда будинку, Будинок

1 кімната
75 / 75 / 35 кв.м
40 соток
2 поверх
Пропонуємо у довготермінову / короткострокову оренду котедж без господарів у гірській місцевості Смт. Славське, Львівської області з чудовим доїздом.
До Ваших послуг окремий дворівневий котедж типу дуплекса.
У нашому помешканні є генератор, тому при вимкненнях світла у будинку все функціонує: є і гаряча/холодна вода, світло, стабільний інтернет, у будинку тепло! )

Планування котеджу таке: на першому поверсі знаходиться прихожа, а також кухня-студіо з диваном, котрий за потреби розкладається на 2-х осіб. А також санвузол із душовою кабінкою.

На другому поверсі розміщена одна чотиримісна спальня (ліжко на 2-х осіб та диван на 2-х осіб). А також санвузол!

До Ваших послуг чудовий дерев’яний інтер’єр, виконаний у стилі шале. Велике подвір'я, мангал, альтанка з вуличними меблями та дерев'яною гойдалкою, дитячий майданчик та батут , - все це допоможе зробити Ваш відпочинок унікальним.

Для дітей на території є батут та дитячий майданчик! Величезні панорамні вікна із незрівнянним краєвидом на гори змусять Вас забути про міську суєту та справді незабутньо відпочити! Поруч річка (50 м), продуктовий магазин. До найближчого витягу - 250 м. Дуже зручне розміщення котеджів та чудовий заїзд у будь-яку погоду з основної дороги.
Будемо раді бачити гостей з різних куточків Землі! :)

P.S. Також наша локація є на Гугл карті (котедж шале Тіара)

Здам 1 кімнатний будинок 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень