Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівФранківськийСтрийська195
ID 3676999

ЖК Новий

Стрийська вул., 195, Львів

ID 3676999
від 930 $2

Продаж квартири

2 кімнати
62.5 / 32.1 / 12.1 кв.м
5 / 7 поверх
Зручне місце розташування. Комплекс знаходиться у районі, який швидко розвивається, та за 20 хвилин їзди в транспорті від історичного центру міста.  До найближчої зупинки громадського транспорту мешканцям ЖК потрібно добиратися всього 3 хвилини. Розгалуженість транспортних ліній в цьому районі дозволяє без жодних зусиль та лишніх пересаджувань швидко дістатися до будь-якої точки міста.  
Екологічність. Близьке розташування парку забезпечує чисте повітря та гарні краєвиди. Вигідне місце розташування самого комплексу зумовлене ще й віддаленістю від головної дороги - отже шум машин не буде заважати нічному відпочинку.  
Сучасне планування. Житловий комплекс «НОВИЙ» - це уособлення всіх новітніх розробок та втілення в реальність чудового проекту кращих архітекторів. Кожна квартира має зручне та функціональне розміщення кімнат, а також всі необхідні інженерні мережі.  
ЖК «НОВИЙ» - ідеальне рішення, для тих, хто піклується про себе та свою родину  кому не байдуже де жити.  
Будинок сьомої черги в ЖК НОВИЙ, це будинок змінної поверховості з підземним паркінгом. Житло в цьому комплексі підійде, як молодим сім’ям так і людям поважного віку, де створені всі умови для комфортного життя.  Будівництво  ведеться згідно графіку та має повний пакет дозвільних документів.

Продам 2 кімнатну квартиру 62.5 кв.м:

Інші пропозиції в житловому комплексі

Стрийська вул., 195, Львів, Франківський район
Стрийська вул., 195, Львів, Франківський район

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень