Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Рудне
Продаж приміщення • Львівська областьРудне
ID 3613658

Квітки Цісик

Рудне, Львівська міськрада

ID 3613658
59 000 $

Продаж приміщення, Фасадне з окремим входом

приміщення
62 кв.м
1 / 3 поверх

Запрошуємо Вас на огляд комерційного приміщення в новобудові на вулиці Квітки Цісик у селі Рудно. Приміщення знаходиться на першому поверсі, має загальну площу 62 квадратних метри і оснащене якісними склопакетами та ролокасетами на всіх вікнах, щоб Ви могли насолоджуватися неперервним потоком світла в будь-який час дня. Додатковим бонусом є підігрів підлоги, що забезпечить комфорт у холодні зимові дні, та розкинута проводка електропостачання, що забезпечить ефективне функціонування будь-якого бізнесу.

Але це не все! У приміщенні також є паркомісця біля входу, щоб Ви могли комфортно припаркувати свій автомобіль, та великий світлий балкон, який дозволить Вам насолоджуватися красою оточуючого середовища та проводити приємний відпочинок на свіжому повітрі.

Це ідеальне приміщення для розташування салону краси або будь-якого іншого виду бізнесу, що вимагає простору і світла. Ми, як професійні ріелтори, готові провести показ в зручний для Вас час, а також відповісти на всі Ваші запитання та надати детальну інформацію щодо умов купівлі. Не втрачайте можливості придбати це прекрасне комерційне приміщення - зв'яжіться з нами вже сьогодні!

Купити комерційну нерухомість 62 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень