Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Моршин
Продаж приміщення • Львівська областьМоршин
ID 3447163

50-річчя УПА

Моршин, Стрийський район

ID 3447163
650 000 $

Продаж приміщення, Житловий комплекс

готель
2700 кв.м
2700 соток
3 / 3 поверх
Продаж готельно-відпочинкового комплексу в Моршині від власника, без посередників!???? Комплекс розташований в самому центрі курортного міста Моршин (Львівщина) поряд з лісопарковою зоною та в 7 хв пішки до Центрального Бювету.
Характеристики комплексу:— Загальна площа приватної території: 2700 м².— Площа основної будівлі (готель, ресторан, SPA) складає: 1300 м².— Готель має 7 номерів: стандарт, напівлюкс, люкс та розміщує від 14 до 17 гостей.— Ресторани мають три основні зони: Бенкетний зал, Зимовий сад, VIP зал та 6 альтанок. Ресторани комплексу вміщують 170-190 гостей.— SPA зона: фінська сауна, турецький хамам, салон краси, масажний кабінет, солярій та фітобар.
 На території розміщена основна триповерхова будівля “Вежа”, закрита зелена територія має будиночок для відпочинку влітку та окремі альтанки, територія для прогулянок, паркінг, технічні будівлі для обслуговування комплексу, охорону.
Вартість продажу та пропозиція включаає:- Майнові права на землю та нерухомість- Вся матеріально-технічна база комплексу- Проєкт та кошторис можливої модернізації- Підрядники та постачальники для виконання будівельних робіт - Бізнес-план та прогнозування окупності модернізації— Допомога в вирішенні юридичних питаннь та дозвільних документів.  
Зацікавила пропозиція?Буду радий відвовісти на ваші питання, пропозиції та обговорити індивідуальні умови продажу, оренди або інвестування.

Купити комерційну нерухомість 2700 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень