Продаж будинку • Львівська областьСокільникиІвана-франка
ID 3419985

Івана Франка вулиця

Сокільники, Пустомитівський район

ID 3419985
116 303 $

Продаж будинку

3 кімнати
97 / 55 / 25 кв.м
2 соток
2 поверх


Котеджний двір «Панич» розташований в районі приватної малоповерхової житлової забудови «Панська гора» - передмістя Львова, с.Сокільники. Розвинена інфраструктура: зручне транспортне сполучення, поруч великий продуктовий супермаркет «АТБ», на відстані п’яти хвилин автомобілем – торгово-розважальний центр Victoria Gardens, 15 хв – до аеропорту «Львів».
Комплекс «Панич» складається з восьми котеджів. Перша черга з чотирьох будинків уже продана та введена в експлуатацію, друга черга – на стадії будівництва. Котеджі площею від 100 до 120 м2  мають просторе та комфортне планування. На вибір два види котеджів: з вбудованим гаражем та без. Для кожного будинку передбачено два зовнішні паркомісця, для гостей -  загальний гостьовий паркінг. Кожен будинок має три сотих прибудинкової території для облаштування зони відпочинку чи саду (тип ґрунту - чорнозем). До котеджного комплексу підведений інтернет. 
Характеристики будівництва. Зовнішні стіни – цегла (380), перегородки – цегла (120, 250), штукатурені стіни. Опалення - індивідуальне газове, водопостачання – централізоване, електрика (трифазні лічильники), каналізація – централізована.
Дах - скатний, металочерепиця.
Вікна – металопластикові, 5-камерний профіль з енергозберігаючим 2-камерним склопакетом.
Паркан – євроштахетник.
Заїзд від головної дороги – асфальт, перед котеджами «Панич» - бруківка.
І найголовніше – поруч живуть дуже добрі сусіди!
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатний будинок 97 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень