Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийПід-голоском
ID 3415409

Під Голоском вул.

Львів, Шевченківський район

ID 3415409
від 38 000 грн2

Продаж квартири

1 кімната
57 кв.м
8 / 16 поверх
Під Голоском — житловий комплекс поруч з парковою зоною та Брюховецьким лісом. Район комплексу розташований за 10 хвилин на авто від центру та швидко розвивається: навколо будують нові житлові комплекси, що допомагає розвивати довколишню інфраструктуру.

Інфраструктура

Пройтися за продуктами біля будинку можна в «Продуктову хату» та Family Food. До мережевих супермаркетів їхати 5 хвилин на авто: поруч «Арсен», «Рукавичка» та «АТБ». За 7 хвилин на авто від комплексу Під Голоском можна доїхати до ТРЦ Forum Lviv, де відкрито кілька десятків бутиків та магазинів, кафе, ресторани, дитячий розважальний центр, кінотеатр «Планета кіно» та супермаркет «Сільпо». За фермерською продукцією, свіжими овочами та фруктами можна проїхати 10 хвилин на Краківський ринок.

Найближча школа №23 розташована за 8 хвилин пішки, до школи №16 10 хвилин пішки, а до школи №43, №81 та №91 можна доїхати на авто за 5 хвилин. До найближчих дитячих садків «Мадагаскар» та «Коло Хруся і Леся» можна дійти пішки за 10 хвилин, а до інших найближчих дошкільних установ на авто 3-6 хвилин їзди: 3 хвилини до садка Brighter Minds, 4 хвилини до дошкільного центру №57 та англомовного дитячого садка «Англо Ленд», 5 хвилин їзди до дошкільного центру №104 та дошкільного навчального закладу №171, 6 хвилин до дитячого садка №106, дитячого садка «Ясочка» та приватного дитячого садка «Казка». Для додаткових занять в радіусі 5 хвилин їзди кілька музичних шкіл, мовних курсів та центрів дитячого розвитку.

Для піших прогулянок та поїздок на велосипеді за 5 хвилин від комплексу Під Голоском Брюховицький ліс, де також можна влаштувати пікнік з друзями в тіні дерев. Сходити на тренування пішки за 5-10 хвилин можна буде у фітнес-клуб «Кристал» c групами по аеробіці, пілатесу, йоги та шейпінгу або в Sport Life з соляною кімнатою, басейном та spa-зоною. До інших фітнес-клубів району можна доїхати на авто за 6 хвилин.
Коротка характеристика будинку:
1 кімнатні квартири від 41, 01 57.44 м2
2 кімнатні квартири 75, 07 м2
3 кімнатні квартири 98, 97 м2
Висота поверху (чистова) від підлоги до стелі 2, 70м.;
Стіни будівлі бетонний каркас, заповнення цегла;
Вікна металопластикові;
Покрівля плоска з рулонного покриття;
Підїзди оснащуються сучасними домофонами, двері сталеві, вікна металопластикові;
Ліфт
Зовнішнє утеплення мінвата;
Опалення та постачання гарячої води здійснюється з індивідуального двоконтурного котла, димовідвідна система Schiedel .
Паркування автомобілів (гостьова парковка)- поблизу будинку підземний паркінг.
Вартість від 38 000 за м2.
Закінчення будівництва 4 квартал 2022 року.
Наш сайт http://eurolviv.com.ua/



Продам 1 кімнатну квартиру 57 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень