Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Брюховичі
Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіЛьвівська
ID 3390434

Львівська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 3390434
138 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
103 / 33 / 39 кв.м
4 / 5 поверх
Справжній ХіТ нерухомості Львова. В самому екологічно чистому, елітному районі міста Львова – Брюховичі. Квартира 103кв.м – з великою терасою та виглядом на 4 озера. Знаходиться на 5 поверсі в новобудові з ліфтом та підземним паркінгом. В квартирі зроблений сучасний ремонт в стилі модерн.

  • Світла, простора кімната кухня-студія з панорамними вікнами і виходом на величезну терасу. Великі 2 спальні кімнати з виходом на балкон. Вся підлога де є плитка підігрівається. Опалення індивідуальне (2-х функційний газовий котел). Ванна кімната та окремо санвузол. 

Квартира повністю готова до заселення, бо продається разом з усіма меблями та технікою.

Дуже гарна інфраструкура: Територія будинку огорджена парканом. В’їзд тільки через автоматичні ворота. Сучасний дитячий майданчик. Власне озеро для мешканців житлового комплексу. Поруч лісовий масив та Брюховицькі озера, є аптека, піцерія, супермаркет, перукарня, відпочинковий комплекс на озерах, недалеко зупинка громадського транспорту. До центру міста 9км – 15хв без заторів.

P.S. Шикарне місце для сімейного проживання. Або ідеальна інвестиція під орендний бізнес!

Продам 3 кімнатну квартиру 103 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень