Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівСихівськийПимоненка-м7
ID 3367569

Пимоненка М. вул., 7

Львів, Сихівський район

ID 3367569
10 $ /міс

Оренда приміщення, Житловий комплекс

офіс магазин кафе, ресторан медичне приміщення
1 кімната
101 кв.м
1 / 10 поверх
Пропонується в оренду фасадне приміщення з ремонтом. Перша здача. 101 м2 на 1 поверсі сучасного житлового комплексу AUROOM CITY (вул. Пимоненка). Панорамні вікна виходять на вулицю, окремий вхід, оздоблений фасад, облагороджена територія. Будинок зданий в експлуатацію та активно заселяється. Open-space. Висота стелі 3 м. Ел потужність 10 квт. Змонтована тепла підлога, електричний котел, бойлер, рушникосушка, 2 кондиціонери, встановлено систему сигналізаціі та відеонагляду, заведено інтернет.

Чудове розташування в сучасному житловому комплексі AUROOM CITY. Поруч відпочинкова зона для мешканців, комерційні приміщення та парковка. Досить зручна транспортна розв'язка. Комплекс продовжує розбудовуватись та розширятись. Локація дуже тиха та безпечна. Вона добре патрулюється співробітниками поліції. Ідеальне місце для магазину, аптеки, салону краси, чи затишного кафе, яких так не вистачає мешканцям на даний час. Станьте одним із перших і отримайте вдячних клієнтів у винагороду.
Вартість 10$/м2+КП.
Власник.

Зняти комерційну нерухомість 101 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень