Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Старий Яричів
Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийСтарий-яричів
ID 3331062

Старий Яричів, Кам'янка-Бузький район

ID 3331062
160 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
140 / 72 / 11.5 кв.м
10 соток
2 поверх
Продаж сучасного  2 поверхового цегляного будинку у житловому комплексі поблизу села Запитів.  Дах металочерепиця, перекриття залізо-бетонне,вікна МП, підігрів підлоги по всьому будинку, на підлозі паркетна дошка і плитка у санвузлах. - каналізація центральна. - вода - як зі свердловини, так і центральне постачання.  - газ є, лічильник потужність G6 (одночасно для споживання гарячої води у двох ваннах). Колонка забезпечує 20 л/хв гарячої води - опалення електричне, з програмованими термостатами у кожній кімнаті -електропостачання двотарифне, 3 фази - камінопіч Invicta Bradford (Франція), 12 кВт  -сантехніка Roca/Hansgrohe  1 поверх: кухня і зала із каміном та панорамними вікнами, кімната з виходом на терасу, санвузол , тераса.
  2 поверх : 3 кімнати з виходами  на балкон, санвузол.  Ремонт готовий на 90 %.  Кухня повністю умебльована із побутовою технікою.    Житловий комплекс розташований 500 м. від траси Львів -Броди, відстань до Львова 23 км. Територія під охороною, поруч сосновий ліс.

Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень