Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж виробничих приміщень в м. Жидачів
Продаж приміщення • Львівська областьЖидачівськийЖидачів
ID 331193

Симоненка

Жидачів, Жидачівський район

ID 331193
1 $2

Продаж приміщення, Торговий центр

виробництво
457 кв.м
Продається приміщення з землею в м.Жидачів Львівської обл. Приміщення - 457м.кв., ділянка - 0,19га.

В приміщенні проведено капітальний ремонт. 
Приміщення розділено на окремі частини: 130м.кв., 110м.кв., по 20 і 40м.кв. з окремим входами з можливістю здачі їх в оренду, влаштування кафе/ресторану, піцерії, бенкетного залу, магазинів. Є душова, санвузол, можливісь влаштування кухні. Підведено усі комунікації - газ, водопостачання та каналізація, енергозабезпечення з резервним живленням, телефон. Встановлено автономне опалення. 

Ділянка з приміщенням знаходиться біля міського ринку.
Велика відділена територія з можливістю облаштування тераси ресторану чи відкритих складів. На території також знаходиться гараж для 3-ох автомобілів. Ділянку відокремлено огорожею. Біля входу облаштовано паркінг на 10 автомобілів.

Розглядається продаж як готового діючого бізнесу, чи як об'єкту нерухомості. Приміщення та земля приватизовані. Наявні документи підтверджуючі право власності та дозволи на ведення діяльності. Можливі різні способи оплати. Переоформлення права власності протягом одного дня. Детальніша інформація за телефоном чи е-поштою.

Купити виробниче приміщення, Торговий центр 457 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень