Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 3268104

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 3268104
119 000 $

Продаж квартири

1 кімната
51 кв.м
11 / 12 поверх

Avalon, проспект Чорновола 16з. Квартира з ексклюзивним ремонтом від відомої дизайн студії - Nude та виглядом на Високий замок. 

Знаходиться у ближньому центрі. До парку 700-річчя та ТЦ Форум - 11хв, до центру міста та парку Високий замок 20хв пішки. 

Кругом будинку уся необхідна для комфортного життя інфраструктура: велике закрите подвір'я з дитячим та спортивним майданчиками, фітнес центр, барбершопи, салони краси, кафе, кав'ярні, кондитерська та ресторани (суші Icons, Domino's Pizza, Biscotti і т.д.), приватна школа та садочок, IT академія, відділення Нової пошти, Rozetka та Приват Банк, аптеки, Ашан за 2хв, McDonald's за 5хв від дому, ідеальне транспортне сполучення.

Будинок 3-ьої лінії від доріг з усіх сторін, тихо взимку та літом. Відсутній будь-який пил та запах з доріг у зв'язку з розташуванням на високому поверсі. Квартира виходить вікнами на Схід, тому багато сонця і радості в першій половині дня гарантовано! Актуальне на наступні роки окремо виділене, просторе робоче місце. 

Продається з усім наповненням, включаючи дорогу техніку. Підігрів підлоги в санвузлі та на кухні. Встановлена антипотоп система та базова система очистки води, сигналізація. Будинок заселений, цілодобова охорона, відеоспостереження всередині будинку та по всьому периметру кільця.

Не потрібно чекати роками на здачу новобудов, тратити час та нерви на ремонти. Сьогодні купив - завтра живи! 

Продаж від власника. 

Продам 1 кімнатну квартиру 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень