Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Львів
Продаж приміщення • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 3235237

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 3235237
67 234 $

Продаж приміщення, Житловий комплекс

офіс магазин кафе, ресторан медичне
1 кімната
79 кв.м
1 поверх

Стильний архітектурний образ житлового кварталу транслює найяскравіші тренди сучасної архітектури. Панорамне скління  створює особливу магію простору,  залитого світлом.
Власники 850 квартир у ПАРУС SMART –  активні та успішні люди, тому сфера торгівлі  та послуг одразу забезпечена цільовою  аудиторією у понад 2000 осіб.

Фасад виходить на вул.Трускавецьку  з великим паркінгом та прохідністю до 3000 людей/день. Це гарантує Вашому бізнесу високий показник клієнтопотоку. 
Комерція у Парус Smart – чудова можливість реалізувати сміливі ідеї у ресторанному  бізнесі, коворкінг-плейсі тощо.
ОПАЛЕННЯ Підведення до приміщення точки підключення теплоносія від дахової котельні зі встановленням  у коридорі лічильника тепла згідно індивідуального проекту. ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ Елекетропостачання розрахунковою потужністю 0,09 кВт/м². ВОДОПОСТАЧАННЯ Можливість підключення холодного та гарячого водопостачання згідно індивідуального проекту.

КАНАЛІЗАЦІЯ Можливість підведення точки підключення холодного та гарячого водопостачання згідно  індивідуального проекту.

КОНДИЦІОНУВАННЯ Виділення місця під встановлення зовнішнього блоку згідно індивідуального проекту.

ВЕНТИЛЯЦІЯ Підключення до витяжної шахти згідно індивідуального проекту.

РОЗУМНЕ ПЛАНУВАННЯ Продумане планування дозволяє оптимально використовувати площу та отримувати максимальну  ефективність від кожного квадратного метру.

Купити комерційну нерухомість 79 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень