Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 3235126

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 3235126
144 901 $

Продаж квартири

4 кімнати
153 / 62 / 36 кв.м
10 / 11 поверх

Великій, статусний пентхаус , готовий до ремонту !!! АКЦІЯ!!! КОМОРА В ПОДАРУНОК!!! ЦІна  вказана при 100 %,  Умови акціі тільки до кінця місяця !!!   

«Парус Смарт» – житловий комплекс з територією, яка упорядкована відповідно до сучасних стандартів. Тут є зручні проїзди, пішохідні доріжки, які вимощені тротуарною плиткою, комфортабельні зони відпочинку, а також висаджені декоративні рослини. Встановлено сучасне вуличне освітлення.

На двох нижніх поверхах новобудови розміщуються об'єкти власної інфраструктури. Також в комплексі передбачений багаторівневий паркінг з комерційними приміщеннями на першому поверсі.

Неподалік є торговий комплекс і великий розважальний центр. Поруч розташований бізнес-центр, кілька супермаркетів і торгових центрів. У межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і аквапарк, у декількох сотнях метрів мальовничий парк з невеликим озером.

Продам 4 кімнатну квартиру 153 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень