Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Брюховичі
Продаж будинку • Львівська областьБрюховичіБукова
ID 3207107

Букова вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 3207107
275 000 $

Продаж будинку, Особняк

5 кімнат
375 / 124 / 52 кв.м
8 соток
2 поверх
ПРОДАЖ БУДИНКУ Вашої мрії в екологічно чистому районі смт. Брюховичі, бічна вул. Львівської. Загальна площа будинку – 375 м кв , поруч ліс, громадський транспорт. Відстань до центру Брюховичі – 1 км., до вул. Чорновола, Львів -6 км.

Ідеальне місце
Будинок розташований в надзвичайно мальовничому місці, прямо біля лісу. Ідеальне поєднання природи, чистого повітря і невеликої відстані до центру міста Лева. Неподалік розташоване озеро.

Енергоефективність
У будинку передбачені сучасні системи тепло- та гідроізоляції. Дренажні системи були прокладені європейським підрядником. Передбачено панорамне скління. Виробник вікон – Бельгія. Всі вікна з двосторонньою ламінацією.

Конструктив будинку. Надійність.
Фундамент та перекриття – монолітні. Перекриття між поверхами має додаткову звукоізоляцію. Матеріали зовнішніх та внутрішніх стін – керамічна цегла товщиною 380 мм. Утеплення зовнішніх стін – мінеральна вата.

Матеріал покрівлі даху – керамічна черепиця німецького виробника Jacobi. Дах утеплено мінеральною ватою (250 мм).

Будинок будувався для себе, тому всі матеріали використовувались якісні та в достатній кількості. Проект правильний та дуже зручний для комфортного проживання. Готовність будинку складає 85-90%. На об’єкт вже закуплені всі внутрішні двері, плитка, сантехніка. Розведено, підключено та працює : опалення, електрика, інтернет, відео нагляд та камін. Внутрішні стіни та стелі готові до фарбування.

Вода - власна скважина, каналізація – септик.

В цоколі також передбачено гараж з опалення на два авто, сауна, спортзал.

Власна інфраструктура
При в’їзді до будинку передбачена можливість цілодобової охорони та встановлення шлагбауму. Відгороджене подвір’я з просторою терасою

Земельна ділянка 8 сотих з можливістю розширення до 12 сотих. Всі деталі при зустрічі, або по телефону.

Продам 5 кімнатний будинок 375 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень