Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Брюховичі
Продаж будинку • Львівська областьБрюховичіВолодимира-івасюка
ID 3137160

Володимира Івасюка вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 3137160
255 000 $

Продаж будинку

4 кімнати
165 / 85 / 28 кв.м
2 соток
2 поверх

Продається двоповерховий котедж у Брюховичах з ремонтом.

Будинок площею 165 м кв включає гараж терасу , прибудинкову територію, до послуг жителів є додаткові гостьові паркомісця, дитячий майданчик, дроварня. Територія котеджного містечка загороджена та обслуговується працівниками ОСББ.

Планування будинку передбачене для зручного проживання сім’ї. На першому поверсі розміщена зона прихожої з вмісткими шафами ,також є прамий вхід в гараж з коридору, санвузол першого поверху обладнаний просторою душовою. В центрі вітальнї розміщена головна прикрвса дому – великий мармуровий камін , декорований натуральним травертином. Затишку також додають дерев’яні теплого горіхового кольору. Зі студії виходять великі французькі вікна з видом на терасу та задній двір, де передбачене місцє для барбекю .

На другому поверсі розміщені 3 кімнати (одна з яких обладнана для домашнього офвісу) велика ванна кімната зкам’яною ванною, та сучасною австрійською сантехнікою, передбачене місце окремо для пральної та сушильної машин. Господарська спальня має 2 балкони, один- великий , що виходить на внутріжнє подвіря, застелений натуральним гранітом, а другий балкон виходить у внутрішній простір спальні, там передбачена господарська бібліотека. До послуг господарів гардеробна кімната, також є додаткові господарські приміщення: кладовка та стрих.

Весь будинок подбудовано та виконано з наголосом на екологічність матеріалів: підлога покрита олією ,замість лаку, усі підвіконня зі сторони вулиці- гранітні, зі сторони дому- з кам’яної крихти. Опалення можливе у трьох варіантах : електричне(за допомогою кондиціонерів до температури мінус 15 град., є 4 кондиціонери), газове(теплі підлоги та дизайнерські радіатори), за допомогою каміна(оснащений турбіною та тепловими рукавами з виводами у кожну кімнату)

Загалом будинок готувався під конкретного замовника, тому виконаний з максимальною увагою , розміщений у межі з  сосновим лісочком, поруч є зупинка громадського транспорту, школа, дитсадок, супермаркет та інше.

 

 

Продам 4 кімнатний будинок 165 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень