Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Солонка
Продаж будинку • Львівська областьСолонкаНаварійська
ID 3132466

Наварійська

Солонка, Пустомитівський район

ID 3132466
82 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
220 / 95 / 35 кв.м
5 соток
2 поверх
Продаж спареного котеджу збудованого для власного проживання. Продається ліва половина, в правій частині вже проживають.
Елітна, затишна, тиха вулиця, окремий заїзд до будинку.  Котедж будувався з якісних матеріалів, з врахування сучасних тинденцій. Проєкт поєднує простір, вишукатий смак, комфортного проживання для родини, можливістю приймати гостей, рідних, друзів.
Зовнішнє утеплення зроблено мінватою, розведена вся електрика зі щитками на кожному поверсі, сантехнічні труби, труби для опалення. В будинку зроблено гідроізоляцію, дренаж дощових вод. Централізоване водопостачання, каналізація, світло підведено до будинку, газ в кількох метрах. 
  • Цокольний поверх має гараж на 2 авто, паливна- виведено труби і вентиляцію для котлів, 2 кімнати, які можна обладнати під сауну, кімнату для відпочинку, більярду. 
  • На першому поверсі хол, комора, простора кухня, вітальня, гостьова кімната, прачечна, санвузол. Залита тепла підлога, високі  вікна.
  • На другому поверсі 2 гардеробні, 3 спальні кімнати, окремо ванна і туалет.
  • Земельна ділянка 5 сотих, рівна, приватизована, огороджена. 
     До школи, дитячого садочку можна добратися автомобілем за 5 хв, до Епіцентру, Ашану на вул.Стрийські відстань 4 км.
    Якщо ви мрієте жити у затишномупристижному місці, в комфотному будину, водночас недалеко від міста Львів- цей будинок Вам підходить.

    Продам 3 кімнатний будинок 220 кв.м:

    Подібні за ціною об'єкти

    Зв’язатись з агентом

    Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень