Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийФранка-і87
ID 3127626

Франка І. вул., 87

Львів, Галицький район

ID 3127626
27 000 грн /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

офіс магазин кафе, ресторан склад виробництво медичне коворкінг приміщення
3 кімнати
106 кв.м
1 / 2 поверх

Оренда від власника нежитлове приміщення 106м2, торговий зал на 1 поверсі - 66м2 та півпідвал з вікнами - склад з стелажами, кабінет з меблями - 40м2 з окремими 3-ма входами. Висота стелі 3 метри. Центральний вхід з вул. Івана Франка, можливий вхід у під'їзд з вулиці Франка і вулиці Волоська для загрузки товару. Споживання всіх електро об'єктів до 17000 тис., кВт*год. Опалення електричне. Встановлено лічильники під воду та електроенергію. Будинок заселений. По периметру приміщення і входів ведеться відеоспостереження. 27000 грн.

Цільове призначення приміщення можливе під:  магазин, центр розвитку, офіс, аптеку, кафе, салон краси, зоотовари, грумер тощо.

Поруч  зупинки трамваю і тролейбуса, маршруток; офіси, лікарня, поліклініка, корпуси університету, школа, дитячий садок, Стрийський ринок, центральний вхід у Стрийський парк.

Зняти комерційну нерухомість 106 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень