Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 3076363

ЖК PERFECT LIFE

Личаківська вул., Львів

ID 3076363
59 890 $

Продаж квартири

1 кімната
45.03 / 12.39 / 23.36 кв.м
8 / 8 поверх
Секція 1
Продаж 1 кім. квартири Perfect Life по, вул Личаківській 45.03 кв.м. Квартира розташована на представницькому поверсі, а це:- Висота стелі 3 м, а такого в новобудовах майже не знайти.- Унікальний дизайн (килимова плитка, витвори мистецтва - навіть краще ніж у 5-зірковому готелі. Бо тут ваш дім, а не приміщення на період ділового відрядження)- Закритий поверх (зайти на поверх можуть тільки власники за допомогою спеціальної картки)- Покращена шумоізоляція.
Perfect Life - перший інноваційний житловий простірвід LEV Development для work&life balanceв мальовничій локації біля лісу.
Тут все перфект:- дизайн PERFECT - архітектура від ARKHO GROUP, ландшафтний дизайн від URBANIDEAS, дизайнерські холи від SAVYTSKYYdesign.- лайфстайл PERFECT - приватна школа і садок, coworking, власний медичний центр, SPA-zone з басейном та фітнес зал.- локація PERFECT - лісопарк поруч, озеро на території, гірськолижний спуск в 5 хвилинах.
Зв’язатись з забудовником

Продам 1 кімнатну квартиру 45.03 кв.м:

Інші пропозиції в житловому комплексі

Личаківська вул., Львів, Личаківський район
Личаківська вул., Львів, Личаківський район

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
LEV Development
+38 067 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень