Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Сірники
Оренда приміщення • Львівська областьПеремишлянськийСірники
ID 3064676

Кругляк

Сірники, Перемишлянський район

ID 3064676
1 100 $ /міс

Оренда приміщення, Багатофункціональний комплекс

офіс кафе, ресторан готель склад виробництво медичне коворкінг
10 кімнат
1100 кв.м
75 соток
3 / 3 поверх
Здається в оренду багатофункціональний майновий комплекс.
Комплекс має чудово організовану виробничу та офісно-побутову інфраструктуру!
Майновий комплекс розташований неподалік міста Бібрка, в селі Серники Перемишлянського району на відстані тридцяти кілометрів від Львова. 

Відстань до вантажної залізничної станції складає 6 км.
Територія об'єкту огороджена по периметру.Земельна ділянка під об'єктом площею 25 соток має правильну прямокутну форму та перебуває у приватній власності.В додатковому користуванні знаходиться земельна ділянка площею 50 соток для сільськогосподарських потреб, на частині якої закладено фруктовий сад.
Є можливість розширення площі землекористування за рахунок сусідньої земельної ділянки. 
Подвір'я комплексу вимощено бруківкою загальною площею 1210 м кв.
На території організовано дворівневу земляну протиливневу систему.

Водопостачання забезпечується через артезіанську свердловину.Поряд зі свердловиною встановлено водонапірну башту.
Електроживлення - 220 та 380 В, потужність струму - 30 кВт, наявні два електролічильники під різні тарифи оплати.
Комплекс забезпечений природним газом, облік газу проводиться через два газових лічильники.
Опалення будівель та споруд комбіноване: твердопаливні та газові котли.Радіатори опалення регульовані: металеві, біметалеві та чавунні.
Стіни усіх будівель збудовано із двох рядів червоної цегли, додатково утеплені пінопластом товщиною 10 см.Фундамент та перекриття - монолітні,  залізобетонні.
Вікна металопластикові.

У складі майнового комплексу перебуває офісно-побутова будівля площею 392 м кв., що має три поверхи, велике горище та просторий підвал. Вказаний будинок доцільно використовувати для житлових, готельних, офісних та побутових потреб!В даній будівлі виконано якісний ремонт. На підлозі постелено дубовий паркет товщиною 5 см.На кожному поверсі виконання паркетної кладки та поєднання деревних порід в паркеті має свої особливості та мозаїку.Сходові клітки та поручні також виконані з дуба та мають ошатний вигляд.Двері дубові, виготовлені за французькою технологією.Стіни пофарбовані та покриті дерев’яною вагонкою.Кухня та санвузли обкладені плиткою.На кожному поверсі будинку розташовано багато кімнат, які можна використовувати як для роботи, так і проживання.В будівлі обладнано два санвузли, три засклені лоджії, спортзал та велику кухню.В контурі автономного опалення будівлі використано мідні труби.
Поряд на подвір’ї розташований цех по пошиттю пухово-перових швейних виробів площею 379 м кв, що має два поверхи та просторий гаражний бокс для вантажних автомобілів з оглядовою ямою. У цій же будівлі власником облаштовано сауну, кімнату для відпочинку і туалетну кімнату.

Також на території знаходиться підсобна господарська будівля площею 110 м кв та  двоповерхова будівля виробничо-готельного призначення площею 230 м кв.

Майновий комплекс доцільно розглядати як інвестиційний об’єкт широкого виробничого спектру та для ведення різних видів бізнесу.
В господарських будівлях можна розташувати як виробничі потужності, складські приміщення, так і перепрофілювати їх під надання різного роду послуг.

Комплекс стане чудовим варіантом як  для розміщення фабрики, різного роду цехів, виробництв, складських приміщень, заготівельно-сортувального центру, так ідля організації  готельного комплексу, бази відпочинку, центру по догляду за різними категоріями людей, адже поряд розташована лісова зона з чистим повітрям та прекрасним навколишнім краєвидом.
Поряд з комплексом облаштовано став!
Об‘єкт розташований у затишному місці, максимально ізольованому від житлової зони населеного пункту!

За більш детальною інформацією просимо звертатися за телефоном!
Будемо раді надати Вам вичерпну інформацію по об’єкту та організувати його огляд  у зручний для Вас час!

Зняти комерційну нерухомість 1100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень