Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівСихівськийУгорська14
ID 3045867

Угорська вул., 14

Львів, Сихівський район

ID 3045867
10 500 грн /міс

Оренда квартири

1 кімната
41 / 20 / 9 кв.м
3 / 11 поверх
Акуратна 1 к. квартира на вул. Угорській, затишний район Сихівський

Код квартири - #3888611Відеоогляд тут: youtube.com/watch?v=li_1irkKZTU
Це облаштована та акуратна 1-кімнатна квартира у новобудові на вул. Угорській, Сихівський район.Тут є все необхідне для комфортного мешкання:зручна транспортна розв'язка, зупинки;відділення банків та термінали;СТО та заправки;магазини та кафе;спортивний комплекс та освітні заклади.
Сама квартира також варта уваги:- акуратна 1-кімнатна з роздільним плануванням;- актуальний ремонт;- у новобудові;- індивідуальне опалення;- є підігрів підлоги;- сучасні меблі та техніка;- є закрита лоджія з кухні;- кухня укомплектована гарною робочою поверхнею, справною технікою та комфортним обіднім куточком;- ванна кімната з головним атрибутом - повноцінною ванною;- у кімнаті є зручний диван, який перетворюється у ліжко, велика шафа-купе і телевізор.
Це хороший варіант, щоб почуватися як удома, бо квартира з усім необхідним для цього.Тому очікуємо на Ваш дзвінок, щоб продемонструвати її.До зустрічі на показі!

Здам 1 кімнатну квартиру 41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень