Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівФранківськийКнягині-ольги100
ID 3043911

Княгині Ольги вул., 100

Львів, Франківський район

ID 3043911
12 000 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
45 / 20 / 11 кв.м
7 / 10 поверх
Стильна та ергономічна квартира на вул. Княгині Ольги, Франківський р-н
Код квартири - #3083315Відеоогляд тут: youtube.com/watch?v=BYRb940111g
Це продумана сучасна квартирна з кухнею-студією та окремою спальнею.Знаходиться у новобудові на вул. Княгині Ольги, Франківський р-н.Поруч усе необхідне для комфорту: магазини з різним асортиментом, зупинки громадського транспорту, кондитерська, аптеки та банки.
Щодо самої квартири:- 2-кімнатна з кухнею-студією;- окрема  спальня з комфортним двоспальним ліжком;- дизайнерський ремонт за авторським проектом;- у новобудові;- з індивідуальним опаленням;- з каміном;- з відкритим балконом;- ванна кімната з сучасною сантехнікою: душова кабіна та гігієнічний душ;- є комфортний куточок з м'ягким диваном та плазмою;- сигналізація та інтернет.
Отож, якщо Ви у пошуку комфортного житла, де є сучасний комплект меблів і техніки, зручне розташування та шикарний ремонт - тоді квартира варта уваги.Не баріться і телефонуйте, щоб оглянути її якнайшвидше!До зустрічі на показі!
А ще більше квартир тут - orendalviv.com

Здам 2 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень