Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Верхня Лукавиця
Продаж будинку • Львівська областьСтрийськийВерхня-лукавиця
ID 3041443

Л. Українки

Верхня Лукавиця, Стрийський район

ID 3041443
49 999 $

Продаж будинку, Будинок

3 кімнати
191 / 97.3 / 10 кв.м
70 соток
2 поверх
Продається добротний житловий цегляний будинок неподалік м.Стрий в с.Верхня Лукавиця (12км від міста). Загальна площа 192 м.кв. В будинку: 3-кімнати, прихожа, кухня.
1-кімната-23 м.кв.
2-кімната-20 м.кв,
3-кімната-19 м.кв, На першому проведено якісний євроремонт. замінена електропроводка та сантехніка. Підлога усіх кімнат на першому поверсі застелена дубовим паркетом. Власне опалення (двоконтурний газовий котел). Вікна замінено на металопластикові, в кухні встановлено електричний підігрів підлоги. Також будинок обладнаний сигналізацією та стабілізатором напруги на весь будинок. Водопостачання та водовідведення індивідуальне. Земельна ділянка 70 соток, цегляний гараж довжиною 11-м, із ямою та двома заїздами для авто, підвал площею 40 м.кв.Також є сарай, літня кухня, стайня, півниця, криниця, сад та пасіка госп. споруди. Неподалік магазин та зупинка громадського транспорту.
Детальніша інформація по телефону,

Продам 3 кімнатний будинок 191 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень