Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Сокільники
Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 3016855

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 3016855
828 444 грн

Продаж квартири

1 кімната
31.62 кв.м
1 / 4 поверх
Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК FEEL HOUSE в Сокільниках (вул. Героїв Крут)   №6
Секція 3
  Площа 31.62 м2   Поверх 1/5   Ціна 828 444 грн.   Здача: 4 квартал 2022 року.

 

Feel House — житловий комплекс у форматі заміського клубного будинку в селі Сокільники, що межує з південно-західною околицею Львова. Чотириповерховий будинок у скандинавському стилі побудований за авторським проектом Майстерні Бєляєва, яка отримала чотири нагороди в різних номінаціях Ukrainian Urban Awards. На верхньому поверсі — квартири з мансардами, на нижньому — кафе та магазини.

Концепція представницьких поверхів передбачає приватність та додаткову безпеку. Внутрішній двір з сучасними інтерактивними дитячими ігровими майданчиками, зеленими зонами та куточками для занять спортом буде доступний тільки для мешканців. Поруч з Feel House — два озера з барвистою природою та місцями для відпочинку.

У районі новобудови працюють продуктові супермаркети всіх великих торгових мереж: «АТБ-Маркет» — 6 хвилин, «Арсен» — 7 хвилин, «Сільпо» — 9 хвилин. Фермерську сільгосппродукцію в 10 хвилинах на авто від будинку завжди можна придбати на ринку «Шувар». На такій самій відстані від новобудови розташований ТРЦ King Cross Leopolis, в якому окрім галереї магазинів, працюють продуктовий гіпермаркет «Ашан», «Епіцентр», кінотеатр «Планета Кіно», ковзанка, лазерний лабіринт, фад-зона та інші сервіси. Також за покупками та розвагами за 11 хвилин можна доїхати до ТРЦ Victoria Gardens з магазинами, ресторанами, фонтаном, кінотеатром та боулінг-клубом, а влаштувати дитині свято — у аквапарку «Пляж».

Якщо потрібен дитячий садок, у радіусі 7-10 хвилин автомобілем від будинку муніципальні садки №70, №69 «Веселка», №155, №165 та дошкільний центр №159. Для дітей старшого віку на такій самій відстані від новобудови школи №32, №86, №48, «Оріяна», ліцей №45 та коледж Львівської Політехніки. Також у районі житлового комплексу Feel House розташовані дитяча школа мистецтв №10 та ДЮСШ Олімпійського резерву з художньої гімнастики.

Проєктом комплексу передбачено власну спортивну залу. Кілька гарних місць для тренувань є й недалеко від нього: 10 хвилин на авто до спортивної зали Shulak GYM та фітнес-клубу «Ківа-фітнес» або 15 хвилин — до фітнес-клубу Sport Life. За 6 хвилин пішки від новобудови — футбольний клуб «Кар'єра», а за 8 хвилин на авто — футбольний стадіон «Арена-Львів», де проходять міжнародні футбольні матчі під егідою УЄФА та інші крупні спортивні події.

Продам 1 кімнатну квартиру 31.62 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень