Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийБратів-рогатинців32
ID 2947320

Братів Рогатинців вул., 32

Львів, Галицький район

ID 2947320
13 800 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

кафе, ресторан
345 кв.м
Оренда повноцінного ресторану 345м.кв з трьома великими панорамними вітринами на зелену площу біля "Пструг та вино" та Арсенал (Реберня), фасадним входом, великим літнім майданчиком 100-150м.кв. з стаціонарними вмонтованими в дорожнє полотно 4шт парасолями BAHAMA JUMBRELLA.
Якщо ви шукаєте повноцінне приміщення під ресторан, а не перероблену квартиру - тоді це саме воно.
Повний капремонт приміщення із заміною всіх комунікацій 2 роки тому.
Всі інженерні рішення виконані професійно, вам не прийдеться нічого переробляти для успішного ведення бізнесу. 
Електрика 74кВт, кілька точок живлення.
Котел опалення 100кВт, бойлери косвенного нагріву, баки на воду 3 м.куб.З правильними витяжками, шумоізольованою венткамерою, витяжною трубою під хоспер чи потужну піцепічку, приточною системою вентиляції з підігрівом та кондиціонуванням.
Канальний кондиціонер плюс кондиціонери по всіх залах.
Система пожежної, охоронної сигналізацій, відео спостереження.
Аудіосистема високого класу.
Нові дубові панорамні вітрини 3шт згідно оригінальних 100-річних креслень будинку. Відреставровані 100-річні оригінальні вхідні двері.
Приміщення в 2-х рівнях, АЛЕ нижній рівень абсолютно повноцінний з висотою стелі 4,00м та без перегородок, з оригінальними залишками муру 1500 року. В підвальне приміщення з кількох точок через світлові ліхтарі попадає велика кількість сонячного світла, тому нижній рівень не сприймається як підвал. Плюс завжди приємна температура навіть без використання кондиціонерів (але кондиціонери там, звісно, також стоять).Приміщення підвалу одразу планувалося як зал ресторану при побудові будинку 100 років тому завдяки присутності унікальної пам’ятки – оборонної бастеї.
Відкрита кухня з правильно організованими технологічними потоками, посудомийна зона.
Додатково 2 комори для зберігання продуктів.
В наявності є повністю все кухонне, посудомийне обладнання провідних виробників, меблі в приміщенні та на літній майданчик, інвентар.

Зняти комерційну нерухомість 345 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень