Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Бібрка
Продаж квартири • Львівська областьПеремишлянськийБібрка
ID 2921132

Кравченко-Обширна

Бібрка, Перемишлянський район

ID 2921132
37 765 $

Продаж квартири

2 кімнати
58 / 37 / 8 кв.м
2 / 4 поверх
Житловий комплекс «Святий Миколай» це комфортне та затишне житло  в мальовничому містечку Бібрка, Перемишлянського району, Львівської області.Тут, ми хочемо запропонувати Вам якісне, надійне, тепле та не дороге житло нового формату.

 
"Святий Миколай" - житловий комплекс  в ході будівництва якого використовується інноваційний підхід до забезпечення комфорту та якості проживання його мешканців. Комплекс  оточений гарною інфраструктурою, поряд садочок та школа, можна швидко та комфортно потрапити до центра міста , ринку, торгових точок .

Новобудова складається з 2 під'їздів по 4 поверхів, з вбудованою громадською функцією, гаражами та комірками.

Купуючи квартиру у ЖК «Святий Миколай» Ви отримуєте низку переваг:
- дитячий майданчик, ігрова зона, гостьова стоянка, - все для зручності мешканців. 

Неординарністю житлового комплексу є представлені квартири  патіо, що  дозволяють мати свій затишний куточок подвір'я, а завдяки терасі поєднують простір квартири з чарівною природою.

Оснащення квартири: 1. Автономне опалення;2. Лічильники газу, води, електроенергії;3. Центральна каналізація та водопостачання;4. Металеві вхідні двері;5. Віконні і дверні блоки – металопластикові з подвійним енергозберігаючими склопакетами;6. Металеві елементи конструкцій поруччя – оцинковані, покриті порошковою фарбою;7. Тинькування стін, цементно-пісчяна стяжка.

Енергоощадність будинку

Індивідуальне опалення, вентильований фасад будинку, утеплений пінополістиролом з включеннями мінеральної вати, забезпечать економію на енергоресурсах та дозволять суттєво заощаджувати в майбутньому. А вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом не лише забезпечать звукоізоляцію, а  й берегтимуть тепло Вашої оселі.

ВІДТЕРМІНУВАННЯ СПЛАТ БЕЗ ЗДОРОЖЧАННЯ!

Здача в експлуатацію:
4 кв. 2022 р.

Деталі у відділі продажу за адресою: м.Бібрка вул.Тарнавського, 8 

Продам 2 кімнатну квартиру 58 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень