Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Солонка
Продаж будинку • Львівська областьСолонкаДемократична
ID 2853314

Демократична

Солонка, Пустомитівський район

ID 2853314
158 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
140 / 72 / 16 кв.м
5 соток
2 поверх

Будинок – спарка 140 м.кв. з господарською спорудою  60 м.кв. та сонячною електростанцією.

!Без витрат на комунальні платежі!

!Готовий до заселення!

!Вигідна пропозиція!

!Продаж власником!

158 тис. дол.

-          Будинок 2017 року заселення на ділянці 5,34 сот. Два поверхи 4 кімнати, загальна площа 140 м.кв., житлова площа 72 м.кв., кухня 16 м.кв., два санвузли, повноцінне горище, тераса, два балкони. Опалення: основне - газовий котел, радіатори, підігрів підлоги 1-го поверху , альтернативне – литий, чавунний камін з розведенням повітроводів по кімнатах, водопостачання і каналізація централізовані, обладнаний сигналізацією, інтернетом, сучасний ремонт. В ціну входять кухонна стінка, мийка,  електрична духовка;

-          Господарська споруда з літньою кухнею, дровітнею та собачою будою. Один поверх з мансардою, загальна площа 60 м.кв., 0 цикл, підходить для облаштування під житлову будівлю.

-          Сонячна електростанція потужністю 25 тис. кВт на рік. Забезпечує дохід  4 300 - 4 500, 00 дол. в рік, що повністю покриває витрати будинку на опалення, електроенергію, водопостачання, водовідведення та приносить прибуток.

  Маєток розташований за 2 км. до ТЦ «Кінг-Крос», вдала локація із естетичним, облаштованим під’їздом (замощення бруківкою та асфальт), оточення сформоване сучасною низько поверховою забудовою, будинки заселені та обжиті. Приємні сусіди. Подвір’я достатньої площі, не обтяжливе в догляді, потребує завершення благоустрою під вподобання нового власника. Неподалік уся необхідна соціальна інфраструктура. Будинок і обійстя водночас і просторі, і затишні. Торг мінімальний.   

Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень