Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Львів
Продаж будинку • ЛьвівШевченківськийВесняна12
ID 2677602

Весняна вул., 12

Львів, Шевченківський район

ID 2677602
179 000 $

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
140 кв.м
2 соток
2 поверх
Терміново продам котедж в Брюховичах з дизайнерським ремонтом.
Закрита територія, автоматичні ворота на пульті управління, комплекс заселений . Котедж з власною огородженою ділянкою, викладена бруківка, газон, зроблено освітлення у дворі, зроблена зона для відпочинку.
Будинок двоповерховий, з дизайнерським ремонтом. Сучасні меблі та побутова техніка (посудомийна машина, 2 холодильники, дрібна побутова техніка) входять у вартість.
Рік здачі - 2017.
Освітлення енергоефективне, підігрів підлоги (весь перший поверх та частина другого). Панорамні вікна. Норвезький камін на дровах, яким можна обігрівати весь будинок. Встановлено сигналізацію, відеоспостереження. Бойлер для підігріву води, центральна каналізація та власна свердловина. Проведено швидкісний інтернет. Дуже малі комунальні послуги.
1 поверх: вітальня, простора кухня-студія, комора, санвузол.
2 поверх: 3 ізольовані кімнати (спальня з просторим балконом-терасою, дитяча та кабінет) та ванна кімната.
Вартість - 189 000$. (Розглядаємо також довгострокову оренду. Ціна оренди - 1 600$/місяць). Є можливість оглянути будинок за попередньою домовленістю. Пропозиція від представника власника.

Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень