Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Брюховичі
Оренда будинку • Львівська областьБрюховичіЯблунева
ID 2594974

Яблунева вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 2594974
28 000 грн /міс

Оренда будинку, Будинок

6 кімнат
150 / 80 / 14 кв.м
6 соток
2 поверх

Будинок в оренду, 191 кв.м, 2 поверхи, 6 кімнат,  Брюховичі.

Довгострокова оренда двоповерхового будинку  в Брюховичах з високим цоколем загальною площею 191 м.кв, 6-ма кімнатами, з місцем для машини, власною доглянутою територією 6 сотих. На яких крім будинку розташовані ще альтанка, стаціонарний мангал-піч, екзотична криниця, парковка під виноградником і ліс з доставкою додому – колекція доглянутих хвойних дерев.

Водопостачання з власної свердловини. Каналізація – септик.  

Цокольний поверх  - кабінет, пивниця, паливна з газовим котлом, газовим водонагрівачем і пральною машинкою.

Перший поверх – простора прихожа з великою вбудованою шафою, гарна затишна кухня з дубовим куточком і столом і  виходом на простору відкриту лоджію де так гарно попити кави. Кухня обладнана холодильником, газовою пічкою і електричною духівкою з нержавіючої сталі. Вітальня з розкладним диваном та каміном і сучасним телевізором на стіні над ним і  виходом на велику засклену лоджію з виглядом на власний невеличкий ліс з різноманітними хвойними деревами. Окрема туалетна кімната з рукомийником. Окрема кімната з ванною, душовою кабінкою та рукомийником, окрасою якої є велике вікно з матовим склом яке дає багато світла не порушуючи вашого усамітнення,  але даруючи вам піднесений настрій.

Другий поверх – простора сонячна спальня з власною гардеробною і виходом на засклену простору лоджію. Поряд ще одна чудова спальня з власною гардеробною і виходом на відкриту лоджію. Третя кімната -  простора спальня з великим вікном.  Четверта – це маленька спальня. Окремий туалет з рукомийником.  В усіх спальнях крім маленької - полуторні ліжка з ортопедичними матрацами.

Поверхи між собою зв’язують чудові дерев’яні сходи. На всіх поверхах присутній WiFi, у спальнях також є дротове інтернет-з'єднання.

Поруч в десяти хвилинах пішої ходьби ліс, залишки австрійського форту, два чудових озера з пляжами і місцями для відпочинку, легендарна чебуречна і різні магазини. В іншу сторону стільки ж до центру селища, де всього ще більше, але нажаль відсутні озера. Через будинок розташований популярний приватний дитячий садочок.

Спілкування можливо українською, англійською, словацькою та російською мовами.


Здам 6 кімнатний будинок 150 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень