Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівСихівськийЗелена253
ID 2562661

Зелена вул., 253

Львів, Сихівський район

ID 2562661
600 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

офіс
4 кімнати
115 кв.м
3 / 1 поверх

Затишний офіс для Вашого бізнесу:

В приміщенні триповерхової будівлі (район «ДБК») на першому поверсі з двома окремими входами. Складається з чотирьох окремих кімнат, коридора, санвузла і душевої. Загальна площа 115 м2

В приміщенні євроремонт (стіни пофарбовані в колір на підлозі ламінат, плитка і лінолеум). На вікнах вертикальні жалюзі. Стан чудовий. Зовнішні стіни утеплені, вікна м/п з решітками. Вхідні двері броньовані інші дерев’яні.

Заведена вита пара на інтернет, в кожній кімнаті кондиціонер (опалення зимою і охолодження літом), стабільне електропостачання (окремий лічильник), економне діодне освітлення, окреме водопостачання та каналізація, можливе підключення до телефону. Приміщення підключено до пульта пожежної сигналізації та приватної охоронної фірми. Є відеоспостереження.

Меблі: офісні столи, шафа.

Оренда довготривала від 6- місяців. Передоплата наперед за один місяць - 600$. Окремо оплачуються комунальні. Оплата люба (крім з ПДВ)

Оформлення – по договору! Оренда від власника!!!

Зняти комерційну нерухомість 115 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень