Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийВаршавська
ID 2558226

Варшавська вул.

Львів, Шевченківський район

ID 2558226
850 $

Продаж квартири

2 кімнати
71 кв.м
8 / 16 поверх
БЕЗ КОМІСІЇ І БУДЬ ЯКИХ ВИТРАТ :Комплекс по вул. Варшавська, 201а Ціна:60000$- 850$/m2Площа:71 кв.мКімнат:2Поверх:8Балконів:1Матеріал:Цеглау тій частині Шевченківського району, що швидко розвивається: на місці невеликих старих будинків виростають нові житлові комплекси. Також район примітний близьким розташуванням до лісопаркової зони Брюховецького лісу.#Архітектурні форми будівлі вносять різноманітність у планування — є вибір квартир з приміщеннями неправильної форми, напівкруглими стінами та оглядовими вікнами. Відмінності в планах поверхів змінюють форму квартир — на одному поверсі може бути невеликий балкон, а на поверсі вище відкрита тераса площею 30 м².Комплекс складається з однієї секції, розподіленої на 100 квартир. У стилобатній частині розташовані комерційні площі під офіси та магазини.ІнфраструктураКомплекс вул. Варшавська, 201а розташований за 10 хвилин їзди на авто від центру міста. За 4 хвилини пішки зупинки громадського транспорту. 
Сходити за продуктами у найближчі супермаркети можна пішки йти: біля будинку мінімаркет, до «Рукавички» 5 хвилин, 10 хвилин до «+380 (99) 404 39 71». За 7 хвилин їзди на авто ТРЦ Forum Lviv, де відкрито кілька десятків бутиків та магазинів, кафе, ресторани, дитячий розважальний центр, кінотеатр «Планета кіно» та супермаркет «Сільпо». З ринків поруч тільки «Краківський» — 10 хвилин на авто.До дитячих садків «Мадагаскар» та «Коло Хруся і Леся» пішки йти 10 хвилин, до приватного дитячого садка Brighter Minds, дошкільного закладу №57 та англомовного дитячого садка «Англо Ленд», дошкільного центру №104, дошкільного навчального закладу №171 на авто їхати 3-5 хвилин. Для дітей старшого віку поруч школи №91, №57, №43 та №23. Якщо у дитини є музикальні здібності — їх допоможуть розкрити у музичних школах з однаковим номером 3: до першої статті 7 хвилин пішки, до другої 17 хвилин пішки.
Вийти на пішу прогулянку або покататися на велосипеді можна на відстані 10 хвилин пішої прогулянки — у Брюховецькому лісі, де також можна влаштувати пікнік.

Продам 2 кімнатну квартиру 71 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень