Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівЛичаківськийЗелена115ж
ID 2555383

Зелена вул., 115Ж

Львів, Личаківський район

ID 2555383
50 000 грн /міс

Оренда приміщення, Житловий комплекс

офіс
8 кімнат
202 кв.м
1 / 9 поверх
Оренда сучасного офісу 202м2 в новобудові по вул.Зелена від власника.Престижний офіс в зеленому районі, близько до центру. 2 фасадних входи, 1-й поверх. Дуже зручне розташування і транспортна розв'язка, місце для паркування автомобілів, благоустрій території.
Сучасний дизайнерський ремонт представницького класу з функціональним зонуванням. Високі стелі, двері та сходи з натурального дерева, скляні перегородки з дверима, ефектне освітлення, якісна сантехніка та італійська плитка.
До всіх робочих місць підведена комп'ютерно-телефонна мережа, передбачені місця для сервера та мережевого обладнання, швидкісний Інтернет Вега+Київстар.
Охоронно-пожежна сигналізація, металеві двері з системою контролю доступу і відеодомофоном, на вікнах грати та горизонтальні жалюзі.

Цілодобова гаряча і холодна вода (автономне водопостачання з баками запасу та підігріву води).
3 кабінети, конференц-зал з проводкою під проектор та кухнею, 2 великих зали, 2 санвузли, вбудовані шафи, ніші, полички, гардероб, підсобні приміщення.




Зняти комерційну нерухомість 202 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень