Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Демня
Продаж будинку • Львівська областьМиколаївськийДемня
ID 2543247

о. Задорожнє

Демня, Миколаївський район

ID 2543247
35 000 $

Продаж будинку, Дача

2 кімнати
50 / 35 / 5 кв.м
6 соток
2 поверх
Продається дача о. Задорожнє. Від ВЛАСНИКА. Рік побудови 1994. В 2018 повністю реконструйована. Земельній ділянці привласнено кадастровий номер. Огороджене подвір’я метало профілем. Ділянка правильної прямокутної форми. Прибудована тераса. Колодязь, вивід води до умивальнику на подвір’ї при терасі.  Накриття на дрова, мангал. Перекриття будинку нове, німецька металочерепиця. Німецьки металопластикові вікна, натяжні стелі. Стіни оброблені штуком(жодних грибків, натур. матеріали). Плитка польща(морозостійка). Дерев‘яна столярка. Підлога відцикльована сосна. Дерев‘яні сходи. Камін електричний на 1 поверсі, на дрова з каменю-на другому поверсі. Також є горище, де можна зробити ще одну кімнату при бажанні. На другому поверсі є балкон 9м.кв. також облицьований плиткою. В будинку залишаються всі меблі, що на фото.
При реконструкції також робилась проводка(мідна), вода(насос з криниці). Щодо електрики, то кооператив є на балансі сільської ради. При бажанні, можливо проживати, лише встановити електро батареї. Кооператив повністю огороджений, в’їзд лише для власників земельних ділянок. Хороший торг для реальних клієнтів . 

Продам 2 кімнатний будинок 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень