Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Львів
Продаж приміщення • ЛьвівФранківськийГероїв-упа
ID 2512938

Героїв УПА вул.

Львів, Франківський район

ID 2512938
3 000 000 $

Продаж приміщення, Бізнес-центр

офіс
3119 кв.м
Продається будівля функціонуючого бізнес-центру, який є частиною одного з найбільших ділових центрів Львова - ТЕХНОПАРКу.  Будівля бізнес-центру повністю відповідає вимогам сучасного бізнесу, має окремі входи як з фасадної сторони будівлі по вул. Героїв УПА, так і з внутрішнього двору. Зручне розташування на вулиці Героїв УПА, оптимально віддаленій від центру міста (втім, зберігається піша доступність). Поруч з бізнес-центром є зупинка громадського транспорту.


Інтер’єр. В бізнес-центрі проведено свіжий капітальний ремонт, приміщення абсолютно готове до використання. Облаштовані як роздільні кабінети, так і open space office. По 2 санвузли на кожному поверсі. Загалом будівля 4-ох поверхова, висота поверхів – 4,7 м. Загальна проща складає 3119 м2. Для зручності в будівлі облаштовані як сходи по обох боках коридору, так і ліфт загальною вантажопідйомністю 450 кг.

Опалення. Будівля підключена до теплової котельні зі встановленим лічильником. Зовнішні цегляні стіни усіх поверхів утеплені.


Електроспоживання. Потужність електропостачання 200 кВт/год. Безперебійне електропостачання завдяки генератору.

Комфорт та безпека. Бізнес-центр обладнаний системами сигналізації та кондиціонування, камерами відеоспостереження, системою пожежної безпеки, ліфтом, оптико-волоконною мережею, паркінгом на 28 паркомісць.


Продаж. Ціна 800$ м. кв. без ПДВ. Земельна ділянка площею 0,1538га включена в ціну будівлі. Оскільки продавець - юридична особа платник ПДВ, зберігається право на відшкодування податкового кредиту. 

Купити комерційну нерухомість 3119 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень