Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийПідвальна9
ID 2482912

Підвальна вул., 9

Львів, Галицький район

ID 2482912
170 000 $

Продаж квартири, Австрійський

3 кімнати
100 / 76 / 8 кв.м
4 / 4 поверх

Впевненість у майбутньому - інвестиція у власну нерухомість, а особливо якщо Вона знаходиться в самому серці міста Лева! 

Тільки уявіть... цей львівський колорит, аромати кави та звуки саксофону на площі ринок. Так - так ця квартира приємно здивує не тільки Вас, а й Ваших гостей та відвідувачів міста.

Квартира  розташована в історичному центрі міста в австрійському будинку по вул. Підвальна 9, вигляд з вікна на книжковий ринок та у затишний дворик з виглядом на Ратушу, утеплений та відреставрований фасад, перекритий дах.

Загальна площа квартири 100 кв.м : 3 кімнати, кухня, санвузол.

У квартирі залишаються: вбудовані меблі та вбудована сучасна техніка, є індивідуальне опалення з системою віддаленого керування через мобільний телефон, бойлер, система очистки води, стабілізатор напруги, проведений інтернет, сигналізація, домофон з камерою у квартирі, кондиціонери в кімнатах. Квартира простора та світла, вигляд з вікна у затишний дворик де видніється Ратуша та на книжковий ринок.

Розвинена інфраструктура: поряд зупинки транспорту, магазини, кав’ярні де готують найсмачніші львівські пляцки та каву, школа, сучасні облаштовані дитячі та спортивні майданчики, скейт парк - в пішій доступності, а ще Площа Ринок, Італійський дворик, порохова Вежа, сквер На Валах- і усе це під боком!

Впевнені на всі 100% що Ваші гості та відвідувачі міста будуть у захваті від цієї атмосфери, проживаючи декілька днів у Ваших апартаментах, і погостювати захочуть щей не один раз!

комісія від покупця 0%

Локація
вул. Підвальна 9 

Записуйся на огляд квартири!
Будемо раді Вам усе показати.

PS: "Прохання поважати один одного та без дозволу не рекламувати оголошення про продаж цієї квартири"

Продам 3 кімнатну квартиру 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень