Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийПромислова20
ID 2475619

Промислова вул., 20

Львів, Шевченківський район

ID 2475619
58 000 $

Продаж квартири, Сталінка

2 кімнати
55.3 / 31.3 / 8.4 кв.м
4 / 5 поверх
"Сталінка Півлюкс". Піша доступність до центру - 26 хв. Квартира від власника, без жодних комісійних, готовий співпрацювати з ріелторами. Терміново! Торг при зустрічі!

Це справжня "Сталінка Півлюкс", якою і мають бути квартири - широчезні сходові клітки, товсті цегляні стіни, з/б перекриття, висота стелі вище 3 м, великий коридор 8.9 м, дві кімнати ізольовані коридором і які виходять на східну і західну сторони, кухня правильної форми 8.4 м, дві ніші, балкон у двір. Є власний підвал 4.0 м. з броньованими дверима. В будинку створено ОСББ, під'їзди пофарбовані і поміняні вікна на поверхах, двір обладнаний дитячим майданчиком і паркомісцями (є відеонагляд).
Поряд садочок, декілька шкіл, магазини, ринок, через дорогу зупинка громадського транспорту.

Про саму квартиру. Зроблено капітальний ремонт зі збиттям старої штукатурки, зриванням старої підлоги і т.д. В ремонт вкладено велику суму коштів, насамперед турбуючись про якість робіт, поставлені німецькі вікна Brugmann, сербський ламінат Tarkett, поміняні всі водяні і теплові труби, змонтовано сантехніку GROHE і колонку Vaillant а також італійські біметалічні радіатори для опалення, змонтовані підвісні гіпсокартонні стелі, стіни пофарбовані словенською фарбою JUB, вхідні двері зроблені по індивідуальному замовленню з потовщеного металу з замками Mottura, внутрішні двері покриті шпоном "Двері Білорусії".

Один власник, без прописаних людей, дітей, без боргів. Квартира вільна, без меблів, речей... Повністю готова до продажу і заселення.

Продам 2 кімнатну квартиру 55.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень