Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Бібрка
Продаж будинку • Львівська областьПеремишлянськийБібрка
ID 2469339

Галицька

Бібрка, Перемишлянський район

ID 2469339
47 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
115 / 90 / 25 кв.м
1 гектар
1 поверх
У зв`язку з переїздом продається будинок на 90 м2+ 25 м2 (кухня) та прибудинкова територія (1,4 гектари). Будинок стоїть відокремлено від села (900 м) біля асвальтованої дороги (50 м. асфальтованої доріжки до дороги). Вздовж території протікає річка. На території наявні став, великий сад та город. Великі господарські приміщення (50 м2). В будинку зроблено євроремонт, нові пластикові вікна. Опалення пічне в кожній кімнаті.

Є водопровід та два бойлери у ванні та кухні. Подвір`я асфальтоване.

На відстані 1 км знаходиться ліс. Місцевість горбиста, з прекрасними краєвидами (можна поглянути на фото). Перед будинком зроблено клумби, велике крісло-гойдалка, підготовлено майданчик для альтанки.

На відстані 900 м є с. Стрілки, за 2 км знаходиться місто Бібрка. Тут є супермаркет Рукавичка, багато продуктових, господарських магазинів, салони краси, аптеки, лікарня, поліклініка, СТО, заправки, магазини автозапчастин та будівельні, Нова пошта та ін. Є молодша, середня школа та музична школа, дитячий садок, дитячі майданчики, гуртки. В час навчання кожного дня біля будинку їздить шкільний автобус.

Продам 4 кімнатний будинок 115 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень