Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 2336637

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 2336637
159 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
76 кв.м
14 / 15 поверх
Від власника!!! (  Авалон на Чорновола) 
Продається сучасна квартира з дизайнерським ремонтом від дизайн бюро replus!!! Квартира складається з великої відкритої вітальні і кухні з  осторовом, спальні зі своєю ванною кімнатою, коридором, кладовою, пральнею, гостьовим санвузлом і з двома великими балконами з яких відкривається чудовий краєвид на м. Львів. Ремонт виконаний з дорогих і якісних матеріалів і складних рішень. Підлога в кімнатах дубовий паркет з масиву, на кухні, коридорі і санвузлах рідкісна мармурова мозаїка з підігрівом підлоги. Міжкімнатні двері прихованого монтажу, вхідні двері від забудовника замінені, встановлені чеські чавунні батереї viadruz. Нетипова скляна перегородка у ванну кімнату, облицювання дзеркалами на стінах, сантехніка laufen (швейцарія), змішувачі hansgrohe, grohe (німеччина), ванна duravit ( німеччина), точкові світильники maytoni (німеччина), бра thefield (україна), люстра linea light  (Італія). Квартира вся омебльована. Корпусні меблі виконані з якісних матеріалів та за індивідульними кресленнями. Великий розкладний диван pufetto, обідній стіл з масиву ясеня індивідуального виготовлення, обідні стільці венето, барні стільні ( україна), ліжко копія poliform. Німецька побутова техніка miele та siemens, телевізор sumsung 55, кондиціонер. 
Квартира робилась для себе, потрачено багато сил і часу, використовували тільки якісні матеріали. Ну і окремо хочу виділити дуже класний вид на Львів і зручне місце розташування.

Продам 2 кімнатну квартиру 76 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень