Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівГалицькийКуліша-п31
ID 2333944

Куліша П. вул., 31

Львів, Галицький район

ID 2333944
4 500 грн /міс

Оренда квартири, Будівля старого Львова

1 кімната
32 кв.м
2 / 2 поверх
  Оренда 1-кім.кв-ри в самому центрі Львова, що по вулиці Куліша 31.
  Дана пропозиція оренди пропонується від Агентства Нерухомості, послуги якого, оплачуються лише після підписання Договору Оренди та становлять разову оплату, у такому самому розмірі, як вартість оплати за місяць оренди цієї квартири. Є відеоогляд цієї квартири! 
  Щодо самої квартири, то це один із тих варіантів житла в центрі, який мріють знайти більшість орендарів, адже із її плюсів є те, що за зовсім невелику оплату, із пільгами на ком.послуги (-75%), Ви отримуєте досить хорошому окрему квартиру в самому центрі Львова, із правильним плануванням, парадним входом, а не через балкон, як часто в центрі буває та із можливістю паркувати авто у дворі, що закривається, де будете мати власне місце паркінгу. Крім цього, у квартирі зовсім нечути ніякого шуму та немає цієї пилюки та грязі, що підіймається від руху транспортних засобів, оскільки будинок знаходиться досить далеко від проїзджої частини, а всі вікна виходять у тихе містечко із гарним краєвидом в далечінь. Ну а до Оперного театру буквально 3 хв пішком, 2 хв до ТЦ Форум Львів та 6-7 і Ви на самій площі Ринок!
  Квартира знаходиться на 2-му поверсі, стан житловий, опалення Індивідуальне (газовий конвектор), є всі необхідні меблі та побутова техніка, проведений Інтернет та КТБ, великий боллєр на гарячу воду, а на все комунікації є встановлені лічильники. Можна для клієнтів із невеликими домашніми тваринами!
 Ціна 4500 грн + 25% КП. Тел: 0505086725 або 0673707533 - Андрій

Здам 1 кімнатну квартиру 32 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень